Tato uzená sůl s tóny béžové až světle zlatavé barvy má výbornou uzenou chuť a příjemně voní po šunce. Dle staré udírenské tradice se zušlechťuje v malé udírně v německém pohoří zvaném Švábská Alba. Aby její chuť mohla vyzrát v jemném kouři z jedlového a bukového dřeva, ponechává se tato původní mořská sůl v udírně po dobu 6-7 dní. Milovníci uzené kuchyně tak mohou vytvářet své vlastní kulinářské recepty, aniž by vlastnili udírnu. Dokonale se hodí k míchaným vejcím, houbovým pokrmům, dušenému masu, sendvičům, grilovaným pokrmům, rybám i čočce s těstovinami. TIP: Přidávejte sůl až ke konci vaření, aby se uzené aroma krásně udrželo v připravovaném pokrmu.
Detailní popis produktu
Složení: uzená mořská sůl
Alergeny: zvýrazněny.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.