Rýžové vločky jsou vyrobené z bílé rýže a jsou lehce stravitelné. Neobsahují gliadin (frakce glutenu) a mají nízký obsah sodíku. Vločky se používají jako zahušťovadlo do polévek, jogurtů, omáček, pomazánek a na kaše. Je to bezlepková potravina, takže se doporučuje i dětem.
Detailní popis produktu
Složení: loupaná rýže
Alergeny: zvýrazněny.
Země původu: Itálie
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1490 |
Energetická hodnota (kcal): | 351 |
Tuky celkem (g): | 1 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,1 |
Sacharidy celkem (g): | 78 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0,2 |
Bílkoviny (g): | 7 |
Sůl (g): | <0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář