Mandlový krém z loupaných mandlí, 220 g

 
 

Krém je určený k přímé spotřebě. Můžete ho přidat do kaše, na lívance, palačinky, do těsta při pečení, do granol i v RAW kuchyně. Hodí se k přípravě nejrůznějších omáček ke slaným i sladkým jídlům či na saláty.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 129 Kč / 1 ks
129 Kč    
Kód produktu NJ-5929
Značka Natural Jihlava
Kategorie Přísady
 

Složení: Mírně pražené loupané MANDLE 100%.

Alergeny: zvýrazněny.

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Podobné produkty

  • NJ 4533 NJ-4533
    Arašídový krém, 240 g
    Skladem (3 ks)
    Arašídový krém je ideální pro použití v smoothie, proteinových nápojích, jako pomazánka, na ovoce či při přípravě kaší nebo jako doplněk do vaření. Chutný na toustový chléb s...

    78 Kč
  • NJ 4069 NJ-4069
    Karobena - karobový krém, 250 g
    Skladem (1 ks)
    Karobový krém bez přidaného rafinovaného cukru jako náhrada známého oříškovo-čokoládového krému, karobena je navíc vhodná pro alergiky na čokoládu jelikož karob neobsahuje...

    49 Kč
  • NJ 4251 Bez lepku NJ-4251
    Kešu krém, 300 g
    Skladem (>3 ks)
    Kešu krém je velice rychlá, jednoduchá svačina. Dá se použít jako poleva na dezerty, nebo přidat do smoothie, ale můžete si ho jednoduše dát úplně jen tak samotný.

    198 Kč
  • NJ 4138 NJ-4138
    Lískooříškový krém, 300 g
    Momentálně nedostupné
    Vhodné na pečivo, do salátů i müsli.

    189 Kč
  • LASK 4203 LASK-4203
    Oříškový krém - pistácie, 200 g
    Skladem (1 ks)
    krém z pistácií

    310 Kč
Hmotnost 0.3 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 2544
Energetická hodnota (kcal) 615
Tuky celkem (g) 53,5
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 4,08
Sacharidy celkem (g) 4
Sacharidy - z toho cukry (g) 3,8
Bílkoviny (g) 24,6
Sůl (g) 0,01

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.