Mouka grahamová pšeničná, 1 kg
Kód: DUMAT-0017


Detailní popis produktu
Oproti klasické bílé pšeničné mouce obsahuje vyšší množství vlákniny a minerálů jako je draslík, železo, fosfor, hořčík a stopové prvky zinek, mangan a měď. Výrobky z grahamové mouky mají sladší chuť nežli z klasické celozrnné mouky. Pšeničné zrno je zdrojem bílkovin, z čehož téměř 90% pochází z gluteinu a gliadinu, obsahuje sacharidy a jednoduché cukry a vysoký obsah lysinu - proteinové aminokyseliny (z pšeničných klíčků), která je významným stavebním prvkem pro všechny bílkoviny obsažené v našem těle. Dále obsahuje vitaminy řady B, E, kyselinu listovou a niacin Složení: pšenice potravinářská Použití: Grahamová pšeničná mouka je vhodná obzvláště k pečení tmavého chleba, ale i dalšího pečiva, které je na rozdíl od pečiva vyrobeného z klasické mouky mnohem lehčí a jemnější. Lze ji přidat (v kombinaci s nosnou moukou) do moučníků, dortů a palačinek a vytvořit tak zdravější a lehčí verzi těchto pokrmů.
Složení: PŠENICE potravinářská
Alergeny: alergeny v textu zvýrazněny tučně.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu.
Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1508 kJ / 356 kcal;
tuky: 2,6 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,3 g;
sacharidy: 72,1 g;
cukry: 0,6 g;
bílkoviny: 10,9 g;
sůl: < 0,1 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
EAN: | 8595017890017 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.