Paštika PATIFU s bylinkami, 100 g

Kód: VETO-2094
Bez lepku Vegan Bez konzervantů Bez přidaného cukru
Značka: VETO ECO
34 Kč 34 Kč / 100 g
Skladem (>3 ks)

Pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Neobsahuje glutamáty ani konzervanty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: voda, tofu 24% (SÓJA, nigari), brambory, řepkový olej, droždí, bylinky 1,7%, droždový extrakt, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar.

Alergeny: zvýrazněny.

Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.

Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje bylinky, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.

Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU s bylinkami:

  • dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, avokádem, česnekem a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
  • pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • zálivka na salát - přidejte trochu této paštiky do domácí zálivky z citrónové šťávy a olivového oleje a už ji dál nemusíte kořenit, stačí pořádně rozmíchat

Doplňkové parametry

Kategorie: Pomazánky, paštiky
Hmotnost: 0.1 kg
Nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota (kJ): 959
Energetická hodnota (kcal): 229
Tuky celkem (g): 21,7
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 1,5
Sacharidy celkem (g): 3,8
Sacharidy - z toho cukry (g): 0,6
Bílkoviny (g): 4,1
Sůl (g): 0,3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: