EAT-fit Bešamel, směs bez lepku, 500 g
Kód: NJ-9699


Detailní popis produktu
S jeho pomocí snadno a bez obav připravíte zásmažku, bešamelový základ, zahustíte zelí i bramborové těsto. Jsou z něj však skvělé také palačinky, nudle nebo dortové korpusy. Vyrobeno podle originální receptury EAT-fit.
Složení: rýžová mouka, kukuřičná mouka, čiroková mouka
Alergeny: zvýrazněny.
Země původu: Česká republika
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota | 1444 kJ/355 kcal |
Tuky | 1,10g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,15g |
Sacharidy | 72g |
z toho cukry | 1g |
Vláknina | 3g |
Bílkoviny | 8,90g |
Sůl | <0,01g |
Recept na BEZLEPKOVÝ BEŠAMEL
V hrnci rozpustíme 50 g másla a za stálého míchání přidáváme 40 g směsi. Umícháme světlou jíšku, kterou postupně ředíme 500 ml vlažného mléka a za stálého promíchávání vaříme do zhoustnutí asi 10 minut. Na závěr osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek nebo květ a dobře promícháme. Bešamelovou omáčku používáme například do lasagní nebo musaky. V omáčce můžeme rozpustit nastrouhaný sýr a použít ji při zapékání brambor, zeleniny nebo na těstoviny.
Recept na bezlepkovou KOKOSOVOU BABETU
Suroviny: 1 hrnek kokosu, 2 hrnky směsi EAT-fit Bešamel, 1 prášek do pečiva (10 g), 1/2 hrnku cukru, 3/4 hrnku oleje, 3/4 hrnku mléka, 1/2 lžičky citrónové kůry, 3 vejce, špetka soli. 1 hrnek = 200 ml. Postup: Troubu si rozehřejeme na 170°C. Formu na chléb vymažeme tukem a vysypeme částí kokosu. Všechny suché ingredience suroviny smícháme v míse dohromady. Postupně k nim přidáváme celá vejce, mléko a olej a vše dobře promícháme. Hotové těsto přemístíme do připravené formy a pečeme nejprve 30 min na 170 °C a dalších 20 min na 150 °C. TIP: Můžeme přidat také pravou vanilku nebo vanilkový cukr a kokos můžeme nahradit rozemletými mandlemi.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Novinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 8595617919699 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.