Sladidla a cukry
Nejprodávanější
Výpis produktů
Její výraznou chuť využijete nejlépe jako součást připravovaných jídel.
Panela má jemnou konzistenci, díky které se hodí nejen do nápojů či k pečení, ale i do nepečených desertů, náplní a na kaše či palačinky.
Datlový sirup patří k nejoblíbenějším sirupům a přidat ho můžete všude tam, kde chcete dodat sladkou chuť a nevadí Vám případná změna barvy pokrmu.
Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...
Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan. Vlastnosti a použití panely: jako sladidlo do různých nápojů, džusů,...



