Natural Jihlava
Třtinový cukr se vyrábí z čerstvé třtinové šťávy.
NJ-0857
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť.
NJ-7538
BIO
Přírodně fermentovaná pasta vhodná na dochucení pomazánek, polévek i omáček. Miso je 100% organické a vhodné pro vegany.
NJ-9026
Třtinový cukr se vyrábí z čerstvé třtinové šťávy.
NJ-0840
Vhodný na pečivo, do salátů i müsli.
NJ-8845
BIO
Používá se především jako ochucovadlo při vaření.
NJ-6391
Polentu lze využívat na sladké i slané pokrmy, především moučníky, knedlíky, kaše a grilované placky. Její výbornou vlastností při vaření je zachování vláčnosti pokrmu za...
NJ-8555
Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a...
NJ-8494
Vhodná náhrada za kakao. K ochucení pečiva, do muffinů, krémů, dezertů, k výrobě čokoládových polev.
NJ-8344
Citrus yuzu je cenným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, čerstvé yuzu dokonce obsahuje třikrát více vitamínu C než citrón.
NJ-8036
Citrus yuzu je cenným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, čerstvé yuzu dokonce obsahuje třikrát více vitamínu C než citrón.
NJ-8005
Citrus yuzu je cenným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, čerstvé yuzu dokonce obsahuje třikrát více vitamínu C než citrón.
NJ-7992
Ovesné otruby bez lepku pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny...
NJ-5042
Bramborová vláknina obsahuje rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, které jsou důležité pro správnou funkci trávicí soustavy a metabolismu.
NJ-9492
BIO
Mouka z jemně mletých para ořechů v bio kvalitě.
NJ-7893
Pro zahnání pocitu hladu i pro podpoření zažívacího traktu Dopřejte svému organismu zdravou vlákninu v chutné formě.
NJ-8023
Otruby žitné jsou snadno stravitelné a skvěle se hodí snídaňových kaší, smoothies, lívanců a podobně.
NJ-7481
Nahrubo namletá krupice, konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů si obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu.
NJ-7114
Rýžové otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování rýže. Jako vedlejší produkt bývají proto lidmi často podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují...
NJ-0666
Podzemnice olejná známá také jako arašídy či burské oříšky pochází původně z jižní Ameriky, odkud se postupně rozšířila do celého světa. Olej získaný z této plodiny lisovaný...
NJ-3048
Obsahuje mnoho přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Himalájská sůl může je velmi...
NJ-2790
Celozrnné sušenky bez obsahu vajec a mléka.
NJ-7378
Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci.
NJ-9334
Výrobek ze sóji. Sójové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli, pomazánek, nákypů či karbanátků.
NJ-9884
Stránka 14 z 15 -
338 položek celkem