Cizrna ve slaném nálevu, 400 g

 
 

Cizrna ve slaném nálevu - stačí slít slaný nálev, propláchnout a můžete  cizrnu přidat do  salátu, polévky či do  pomazánky.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 7,50 Kč / 100 g
30 Kč    
Kód produktu ELLE-0079
Značka Ellebi
Kategorie Luštěniny
 

Složení: rehydratovaná cizrna, voda, jedlá sůl, antioxidant: kyselina askorbová

Alergeny: zvýrazněny. 

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Podobné produkty

  • NJ 2034 NJ-2034
    Fazole BORLOTTI, 500 g
    Skladem (>3 ks)
    Fazole Borlotti 100%

    65 Kč
  • CL 2317 BIO CL-2317
    BIO Hrách zelený půlený, 500 g
    Momentálně nedostupné
    Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut....

    63 Kč
  • PROV 0197 PROV-0197
    Fazole barevná velká, 400 g
    Skladem (>3 ks)
    Velké barevné fazole.

    69 Kč
  • NJ 7545 NJ-7545
    Čočka červená, 400 g
    Skladem (>3 ks)
    Ideální do polévek, salátů i jako příloha. Rychlá příprava, vařená do 15 minut bez namáčení.

    40 Kč
  • NJ 2010 NJ-2010
    Fazole bílá máslová extra velká, 300 g
    Skladem (>3 ks)
    Velkou bílou fazoli díky její chuti též nazýváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na salátů. Díky své jemnosti je vhodná i pro děti.

    71 Kč
  • NJ 9423 NJ-9423
    Cizrna KING, 500 g
    Skladem (>3 ks)
    Cizrnu neboli hrách římský patří do stejné skupiny luštěnin jako třeba fazole nebo čočka. Cizrna obsahuje téměř všechny vitamíny a minerální látky. Obsahuje velké množství...

    69 Kč
Hmotnost 0.7 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 303
Energetická hodnota (kcal) 72
Tuky celkem (g) 1,3
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,1
Sacharidy celkem (g) 8,6
Sacharidy - z toho cukry (g) 0
Vláknina (g) 4,5
Bílkoviny (g) 4,3
Sůl (g) 0,45

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.