EXPRES MENU
EXPRES MENU jsou chutná jídla bez výčitek od rodiny Sogelových z Krkonoš, uvařená z kvalitních surovin. Pro každou příležitost, se snadnou přípravou, kterou zvládnou do pěti minut díky praktickému sáčku i děti.
V naší kuchyni vaříme více než 100 druhů plnohodnotných jídel. Bez konzervantů, éček, dochucovadel, lepku a se sníženým obsahem soli.
Ušetřete hodinu denně pro sebe nebo rodinu a získejte tak dvoutýdenní dovolenou každý rok navíc.
S chutí do toho, hned je hotovo.
- V našich jídlech nenajdete éčka, konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva ani jinou chemii. Klademe důraz na kvalitní suroviny od českých farmářů.
- Stačí ohřát v hrnci, mikrovlnce či rychlovarné konvici a během 5 minut máte chutné jídlo na stole. S chutí do toho, hned je hotovo. Ať už jste doma, v práci či na cestách.
- Díky naší patentované technologii CTP (kontinuální tepelný proces) vydrží jídla bez konzervantů, barviv a dochucovadel při pokojové teplotě až 10 let. CTP udržuje teplotu jídla nad 70 °C od začátku vaření. Po uvaření se jídlo ocitá v hermeticky uzavřeném bariérovém sáčku. Poté proběhne sterilizace šokovým zahřátím a následným zchlazením.
- Celá nabídka EXPRES MENU je bezlepková. Pro bezlepkové zahušťování jsme si vytvořili vlastní směs kukuřičné a rýžové mouky. Mouka je lépe stravitelná, méně kalorická, a výsledek je k nepoznání od použití mouky pšeničné.
- Ať už je řeč o masu, vejcích, zelenině či jiných produktech, vždy používáme ty nejlepší suroviny od prověřených regionálních dodavatelů. Jejich výběr nebyl jednoduchý, ale jen tak můžeme garantovat kvalitu vlastních produktů.
- Základem našich omáček jsou dlouho tažené vývary. Zeleninu restujeme na za studena lisovaném oleji a maso pečeme v páře. Díky dlouhé trvanlivosti můžeme jídla vařit sezónně, když jsou dané suroviny čerstvě nasbírané.
- Dbáme na to, aby všechna jídla obsahovala správný poměr nutričních hodnot. Porce jsou poskládány tak, aby strava poskytovala optimální množství živin potřebných pro zdravé fungování organismu.
- K přípravě našich jídel používáme strukturovanou vodu, která nám umožňuje používat o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž bychom tím ovlivnili chuť.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.

Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.

6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.

Jemně pálivá smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem.

Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.

Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a vylijte vodu. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.

Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.

Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.

Krémová polévka s exotickým nádechem zázvoru, citrónu, koriandru a špetkou chilli pro zahřátí. Jemnost této polévce dodává kokosové mléko.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí...

Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránko. Výraznou chuť dodávají lesní houby.
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem