EXPRES MENU, Strana 2
EXPRES MENU jsou chutná jídla bez výčitek od rodiny Sogelových z Krkonoš, uvařená z kvalitních surovin. Pro každou příležitost, se snadnou přípravou, kterou zvládnou do pěti minut díky praktickému sáčku i děti.
V naší kuchyni vaříme více než 100 druhů plnohodnotných jídel. Bez konzervantů, éček, dochucovadel, lepku a se sníženým obsahem soli.
Ušetřete hodinu denně pro sebe nebo rodinu a získejte tak dvoutýdenní dovolenou každý rok navíc.
S chutí do toho, hned je hotovo.
- V našich jídlech nenajdete éčka, konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva ani jinou chemii. Klademe důraz na kvalitní suroviny od českých farmářů.
- Stačí ohřát v hrnci, mikrovlnce či rychlovarné konvici a během 5 minut máte chutné jídlo na stole. S chutí do toho, hned je hotovo. Ať už jste doma, v práci či na cestách.
- Díky naší patentované technologii CTP (kontinuální tepelný proces) vydrží jídla bez konzervantů, barviv a dochucovadel při pokojové teplotě až 10 let. CTP udržuje teplotu jídla nad 70 °C od začátku vaření. Po uvaření se jídlo ocitá v hermeticky uzavřeném bariérovém sáčku. Poté proběhne sterilizace šokovým zahřátím a následným zchlazením.
- Celá nabídka EXPRES MENU je bezlepková. Pro bezlepkové zahušťování jsme si vytvořili vlastní směs kukuřičné a rýžové mouky. Mouka je lépe stravitelná, méně kalorická, a výsledek je k nepoznání od použití mouky pšeničné.
- Ať už je řeč o masu, vejcích, zelenině či jiných produktech, vždy používáme ty nejlepší suroviny od prověřených regionálních dodavatelů. Jejich výběr nebyl jednoduchý, ale jen tak můžeme garantovat kvalitu vlastních produktů.
- Základem našich omáček jsou dlouho tažené vývary. Zeleninu restujeme na za studena lisovaném oleji a maso pečeme v páře. Díky dlouhé trvanlivosti můžeme jídla vařit sezónně, když jsou dané suroviny čerstvě nasbírané.
- Dbáme na to, aby všechna jídla obsahovala správný poměr nutričních hodnot. Porce jsou poskládány tak, aby strava poskytovala optimální množství živin potřebných pro zdravé fungování organismu.
- K přípravě našich jídel používáme strukturovanou vodu, která nám umožňuje používat o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž bychom tím ovlivnili chuť.
Výpis produktů

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí...

Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránko. Výraznou chuť dodávají lesní houby.