Jablečná tyčinka jahodová, 25 g

 
 

Díky sušení při nízkých teplotách si tyčinky zachovají veškeré vitamíny, minerály a vydatné množství vlákniny. Tyčinky jsou poté posypány kokosem a slunečnicí.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 104 Kč / 100 g
26 Kč    
Kód produktu JK-0092
Značka Bioprodukt JK
Kategorie Tyčinky
 

Na 25g jablečných tyčinek je použito 200g čerstvého ovoce. K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce. 

  •  Produkt je pouze jablečná dřen, jahody, kokos, slunečnice a poleva.
  •  Vyrobeno z českých jablek od prověřených pěstitelů.
  •  Díky vysokému obsahu vlákniny tělo na dlouhou dobu zasytí.
  •  Zachovány vitamíny a minerály díky šetrnému zpracování a sušení.
  •  Slunečnice obsahuje vysoké množství vitaminu B6, B9, hořčík, selen a je bohatá na vitamín E.
  •  Lehká svačinka nejen pro děti.

 

Složení: sušená jablečná dřeň 59%, sušené mleté jahody 7%, slunečnicová semena 4%, jogurtová vrstva 29% (cukr, neztužený rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový, palmový a shea), sušené MLÉKO odstředěné, sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT (1,6%), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), regulátor chuti (kyselina citrónová), aroma, jedlá sůl), kokos 1%.

Alergeny: zvýrazněny.

Země původu: Česká republika.

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Podobné produkty

Hmotnost 0.03 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1615
Energetická hodnota (kcal) 383
Tuky celkem (g) 10,7
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 9,5
Sacharidy celkem (g) 62
Sacharidy - z toho cukry (g) 50,10
Vláknina (g) 8,5
Bílkoviny (g) 2,6
Sůl (g) <0,01

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.