Jablečná tyčinka s černým rybízem, 25 g

 
Bez lepku Vegan Bez konzervantů Efekt lupa
 

Díky sušení při nízkých teplotách si tyčinky zachovají veškeré vitamíny, minerály a vydatné množství vlákniny. Tyčinky jsou poté posypány kokosem a slunečnicí.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 104 Kč / 100 g
26 Kč    
Kód produktu JK-0252
Značka Bioprodukt JK
Kategorie Tyčinky
 

Na 25g jablečných tyčinek je použito 200g čerstvého ovoce. K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce.

  • Produkt je pouze jablečná dřen, černý rybíz, kokos, slunečnice a poleva
  • Vyrobeno z českých jablek od prověřených pěstitelů.
  • Díky vysokému obsahu vlákniny tělo na dlouhou dobu zasytí.
  • Zachovány vitamíny a minerály díky šetrnému zpracování a sušení.
  • Slunečnice obsahuje vysoké množství vitaminu B6, B9, hořčík, selen a je bohatá na vitamín E.
  • Lehká svačinka nejen pro děti.

 

Složení: sušená jablečná dřeň 59%, černorybízový koncentrát 7%, slunečnicová semena 4%, hořká čokoláda 29% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, částečně ztužený rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový), emulgátory (SÓJOVÝ lecitin), vanilkové extrakt Bourbon Madagaskar), aroma), kokos 1%.

Alergeny: zvýrazněny. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Země původu: Česká republika.

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Podobné produkty

Hmotnost 0.03 kg
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota (kJ) 1535
Energetická hodnota (kcal) 365
Tuky celkem (g) 10,7
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 9,3
Sacharidy celkem (g) 63
Sacharidy - z toho cukry (g) 48,1
Vláknina (g) 8,5
Bílkoviny (g) 2,7
Sůl (g) <0,01

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.