Prebiotic - chléb světlý, toustový, bez lepku, 200g
Kód: BGN-BRV4


Související produkty
Detailní popis produktu
Bezlepkový chléb Brevito Prebiotic je výbornou variantou pro lidi s intolerancí lepku. Jednou z největších předností tohoto produktu je obsah prebiotik, které podporují správnou činnost trávicího systému. Díky nim podporuje rozvoj prospěšných střevních bakterií, což má pozitivní vliv na fungování celého těla. Tento chléb se vyznačuje jemnou chutí, která se dokonale hodí k různým doplňkům. Je měkký a vlhký, takže je ideální volbou pro každodenní sendviče nebo toasty. Brevito Prebiotic se také vyznačuje vysoce kvalitními ingrediencemi, které jsou pečlivě vybírány tak, aby zajistily plnohodnotné jídlo. Tento produkt je bez umělých přísad a konzervačních látek, což ještě více zdůrazňuje jeho zdravotní přínosy. Brevito Prebiotic je skvělou alternativou tradičního chleba, který vám umožní vychutnat si chuť chleba bez obav o své zdraví. Využijte naší nabídky a zařaďte do svého jídelníčku chutná a výživná jídla!
Složení: kukuřičný škrob 34 %, voda, rýžová mouka 15 %, kvásek (mouka: pohanková, rýžová; voda), inulin 5,9 % (vláknina z čekanky*), rostlinný olej (řepkový), zahušťovadla: xanthanová guma, hydroxypropylmethylcelulóza; kvasnice, vláknina psyllium (Plantago ovata), sůl.
Vhodné pro vegany.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu: Polsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé pečivo |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
EAN: | 5906720570760 |
Vlastnosti:: | bez lepku, bez vejce, bez pšenice, vhodné pro vegany, bez laktózy |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1112 |
Energetická hodnota (kcal): | 264 |
Tuky celkem (g): | 4,9 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,5 |
Sacharidy celkem (g): | 48 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 1,5 |
Vláknina (g): | 9,6 |
Bílkoviny (g): | 2,2 |
Sůl (g): | 0,96 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.