Běžné potraviny, Strana 17
-
Slané pochutiny
-
Čokolády
-
Energetické tyčinky
-
Proteinové tyčinky a cereálie
-
Cukrovinky a sušenky
-
Lyofilizované ovoce
-
Müsli, cereálie a kaše
-
Křupky a snacky
-
Těstoviny
-
Sušené sýry
-
Pečení a vaření
Nejprodávanější

Kdo by rád cestoval po zeměkouli ze své kuchyně, ten se bez zázvoru neobejde. Jeho prohřívající chuť s osvěžujícím dřevitým tónem a citrusovým nádechem jej dělá oblíbeným po...

Netvařte se nakvašeně, toto koření vám zaručeně zvedne náladu! Vykouzlíte s ním levou zadní výtečné klasické kimči s pekingským zelím i vlastní originální variace.

Pro všechny, kteří mají rádi ostré, je tato směs bez přídavku kuchyňské soli to pravé. Směs rajčat, cibule, pastináku a dýně s mletou paprikou, chilli, tymiánem, česnekem a...

Kdo má rád ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá a sáhne po tomto ohnivě ostrém chilli. Stupeň ostrosti = 9. Můžete jej rozemlít nebo povařit celý lusk. V kuchyni se...

Bazalka (Ocimum basilicum) je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých...

Estragon je nazýván jako dračí nať, neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Obzvláště...

Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho...

Koření nekomplikované a aromatické jako samo maso. Budete nadšení z kombinace rozmarýnu a sušených rajčat v této směsi. Tak rozžhavte uhlí a vykouzlete lahodné steaky! Směs...

Libeček (Levisticum officinale) je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase „maggi“ v přírodní podobě....

Okuste opravdovou ostrost latinskoamerické, africké, či orientální kuchyně. V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek,...

Vydejte se na cestu kolem světa a seznamte se s těmito 10 druhy kořenících směsí. Zavedou vás do Afriky, Ameriky, Austrálie, Evropy, předního orientu a mnoha oblastí Asie....

Dobromysl neboli oregano (Origanum vulgare spp. Hirtum) – umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již...

Že tofu nemá chuť? Tak mu ji dodejte! S kořením na tofu paní Yoko mu dodáte ojedinělou chuť. Voní svěže a orientálně a díky kmínu, koriandru, kurkumě a citronové trávě z něj...

Muškát (Myristica fragrans) není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvového ovoce. Muškát má jemnou aromatickou vůni a trošku pálivou, silně kořeněnou, teplou chuť. Koření...

Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Výborně se hodí k rýžovým pokrmům, jídlům připravovaným na WOK pánvi, ke kuřeti a zelenině.

V rýži se ukrývá životní síla Asie. Koření na rýži mistra Wonga zaujme svou teplou exotickou chutí a postará se o příjemnou chuť rýžového pokrmu. Podusí-li se koření s rýží hned...

Perfektní dárek pro každou grilovací párty. Šestici koření ke grilování budete mít krásně pospolu v dárkovém boxu. A již nebudete muset hledat zatoulanou krabičku a grilování...

Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější....