Sonnentor, Strana 8
Sonnentor — přírodní bylinky, čaje a koření s duší
Sonnentor je rakouská rodinná značka známá pro bio bylinky, čaje, koření a dárkové sady, které kladou důraz na kvalitu, udržitelnost a poctivou výrobu. Produkty Sonnentor vznikají z pečlivě vybraných surovin z ekologického zemědělství a jsou oblíbené u zákazníků, kteří hledají autentickou chuť a transparentní původ surovin.
Co od značky Sonnentor očekávat
Sortiment Sonnentor zahrnuje široké spektrum produktů — od bylinných čajových směsí přes kořenící směsi až po BIO dárkové balení. Každý výrobek je výsledkem kombinace tradičních receptur a moderních kontrol kvality. Značka klade důraz na ekologické pěstování, férové vztahy s pěstiteli a minimální zásahy do přírody.
Proč si vybrat produkty Sonnentor
- Certifikovaná bio kvalita — suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství.
- Chuť a vůně — ručně mícháno a šetrně zpracováno pro plné aroma.
- Udržitelnost — důraz na obaly, lokální zdroje a férové obchodní vztahy.
- Široký výběr — čaje, koření, bylinky, kávy, směsi a dárkové sady pro každou příležitost.
Jak používat produkty Sonnentor
Bylinné čaje připravíte klasickým zalitím horkou vodou podle doporučeného času louhování uvedeného na obalu. Koření a směsi využijete při vaření i při pečení — zlepší chuť i vůni jídel bez umělých přísad. Pro inspiraci vyzkoušejte oblíbené kombinace nebo dárkové sady jako tip na dárek.
Pokud hledáte přírodní, ověřenou a etickou značku, Sonnentor nabízí produkty, které spojují tradici s ohledem na životní prostředí. Prohlédněte si níže řazený výpis produktů a objevte své oblíbené bylinky a čaje.
Řazení produktů
Výpis produktů
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián...
O petrželi nemůžeme říct, že se k něčemu nehodí. Možná proto patří k těm kuchyňským bylinám, které se zdají ve středoevropské kuchyni nepostradatelnými.
Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso lákavou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak...
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické...
Kdo věří, že ocet, olej, sůl a pepř stačí k dochucení salátu, ať zkusí něco nového. Tato směs bylin promění každý dresing a salát v gurmánský zážitek. Dostatek olivového oleje,...
Celý bobkový list - sladké balzámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčím i hovězí pečeni, na zvěřině.
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12bylinná sůl je mnohostranně využitelná, můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
Kdo by rád cestoval po zeměkouli ze své kuchyně, ten se bez zázvoru neobejde. Jeho prohřívající chuť s osvěžujícím dřevitým tónem a citrusovým nádechem jej dělá oblíbeným po...
Netvařte se nakvašeně, toto koření vám zaručeně zvedne náladu! Vykouzlíte s ním levou zadní výtečné klasické kimči s pekingským zelím i vlastní originální variace.
Každý správný kuchtík ví, že láska prochází žaludkem. A těstoviny jsou její nejchutnější formou. Ať už se pustíte do přípravy špaget, vrtulek, nebo mašliček, s tímto kořením si...
S tímto kořením to na grilu pořádně roztočíte. Ať zvolíte masovou, nebo vegetariánskou variantu, váš burger získá ten správný říz. Staňte se hvězdou grilovacích párty!
Tato lahodná směs sušené zeleniny a koření bez přídavku kuchyňské soli zvýrazní charakter každého pokrmu. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené...
Pro všechny, kteří mají rádi ostré, je tato směs bez přídavku kuchyňské soli to pravé. Směs rajčat, cibule, pastináku a dýně s mletou paprikou, chilli, tymiánem, česnekem a...
Kdo má rád ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá a sáhne po tomto ohnivě ostrém chilli. Stupeň ostrosti = 9. Můžete jej rozemlít nebo povařit celý lusk. V kuchyni se...
Zajímavá aromatická kombinace různých druhů pepřů je velmi chutnou záležitostí. Čerstvě namletý se hodí k pikantnímu dochucení téměř každého jídla: do čerstvě uvařených...
Bazalka (Ocimum basilicum) je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých...
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu (Rosmarinus officinalis) nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské...
Zahradní řeřicha (Lepidium sativum) má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou...
Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření obsažena. Ten, kdo touží po něčem neobvyklém a chce svému chlebu propůjčit osobitý ráz, může ho zjemnit ještě anýzem,...
Estragon je nazýván jako dračí nať, neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Obzvláště...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Už Indiáni obdivovali nové koření (Pimenta dioica) a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm...
Přičichněte k paprice (Capsicum annuum) a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě...
Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho...
