Natural Jihlava
NJ-7958
NJ-7996
NJ-9556
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem...
NJ-3803
Velmi jednoduchá příprava, která šetří Váš čas. Stačí pouze zalít horkou vodou a můžete ihned konzumovat. Neobsahuje lepek ani mléko.
NJ-4724
NJ-9303
Meruňky patří z hlediska výživových a biologických hodnot k nejcennějšímu peckovému ovoci, prospívají nervové soustavě, mají příznivý vliv na růst vlasů a nehtů, zpomalují...
NJ-1458
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat...
NJ-2660
Tapiokový neboli maniokový škrob (někdy označován jako mouka) je přirozeně bezlepkový a má neutrální chuť.
NJ-3810
NJ-2027
NJ-7552
Skvělé veganské sušenky vhodné pro alergiky - bez lepku, vajec a mléka.
NJ-6612
Bezlepkové kukuřičné křupky v mléčné polevě.
NJ-7091
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
NJ-8481
Instantní hotový pokrm bez lepku, mléka a vajec - ingredience v kelímku stačí zalít a odstát. Rychlý oběd nebo večeře je na světě.
NJ-4725
BIO
Vhodné jako sladidlo nápojů, moučníků, kaší atd.
NJ-4953
BIO
Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan. Vlastnosti a použití panely: jako sladidlo do různých nápojů, džusů,...
NJ-2493
Použití: 20 g prášku na 500 g mouky.
NJ-4472
Velmi jednoduchá příprava, která šetří Váš čas. Stačí pouze zalít horkou vodou a můžete ihned konzumovat. Neobsahuje lepek ani mléko.
NJ-2134
TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.
NJ-0031
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě.
NJ-8266
Jedlý rostlinný olej jednodruhový, lisovaný za studena. Případný zákal není na závadu.
NJ-8979
Stránka 5 z 15 -
338 položek celkem