Červené kari s kuřetem a rýží basmati
Kód: EM-5471


Související produkty
Detailní popis produktu
Hotové sterilované jídlo s přílohou, ve dvou sáčcích
Složení: rýže basmati (40 %), kuřecí prsa (24 %), cibule, kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO kokosových ořechů 97,5 %, BIO maltodextrin 2 %, BIO arabská guma 0,5 %), třtinový cukr, kari pasta červená (2 %) (sušené červené chilli 28 %, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, kaffir, galanga, koriandr, římský kmín), limetková šťáva, sezamový olej, rybí omáčka (extrakt z ančoviček 63 %, voda, sůl, cukr), sůl kamenná, rýžová mouka, kukuřičná mouka, koriandr, bazalka.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje sezam, ryby
Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Produkty EXPRES MENU jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby:
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 8594043795471 |
Vlastnosti:: | bez lepku |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 715 |
Energetická hodnota (kcal): | 170 |
Tuky celkem (g): | 5,7 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 3,5 |
Sacharidy celkem (g): | 20,8 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 4,4 |
Vláknina (g): | 0,9 |
Bílkoviny (g): | 7,8 |
Sůl (g): | 0,8 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.