Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem...
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Chutí i vůní připomíná parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí....
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo koření....
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
Worcesterová omáčka bez lepku je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv,...
Worcesterová omáčka bez lepku je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv,...
Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.