Natural Jihlava
Jednoduchá a chutná polévka pro snadnou a rychlou přípravu, na cesty, či do práce.
NJ-2103
Vhodný na pečení, do kaší i kávy.
NJ-2836
Výborné do buchet a vařeného červeného zelí.
NJ-5820
BIO
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o...
NJ-1106
BIO
Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...
NJ-6568
Skvěle se hodí k masům nebo do salátů, chutný je i zapečený v troubě. Výhodou je velmi snadná a rychlá příprava bez nutnosti vaření. Kus-kus zalijeme horkou vodou a necháme...
NJ-6254
Rýžový škrob bez lepku je oblíbený díky své neutrální chuti i vůni. Můžete ho používat samostatně, nebo s jinými bezlepkovými moukami.
NJ-4671
Naturálka Jahelná bezlepková instantní kaše je vzhledem k její lehké stravitelnosti a snadné přípravě ideální součástí jídelníčku. Hodí se nejen k snídani, jak pro děti, tak pro...
NJ-8917
Bez lepku, vajec a mléka. Vhodné jen tak na mlsání i do jogurtu či tvarohu.
NJ-8532
Výrobek ze sóji. Výborně se hodí do jídel jako je čína, kung-pao, může být přísadou do zeleninových pokrmů.
NJ-8235
Mořské řasy jsou kvalitním a nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů. Tělu dodávají potřebné vitamíny a jsou ceněny též pro velký obsah...
NJ-0819
NJ-8242
NJ-9631
Worcesterová omáčka bez lepku je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv,...
NJ-2195
Goji šťáva s dužinou, slazena fruktózou
NJ-1298
Zahušťovadlo vhodné pro bezlepkovou dietu.
NJ-0130
Amarathová mouka je přirozeně bez lepku, je tedy vhodná pro osoby s intolerancí na lepek.
NJ-8870
Pohankový kvásek BIO, bez lepku
NJ-0221
NJ-9911
Sušenky bez laktózy, vajec a lepku.
NJ-0420
NJ-1716
Lehce stravitelná instantní pohankovo-rýžová kaše vyrobená z bezlepkových surovin.
NJ-8931
BIO
Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.
NJ-0895
BIO
Datlový sirup v BIO kvalitě.
NJ-8999
Stránka 11 z 14 -
334 položek celkem