Ochucovadla
Nejprodávanější

Majoránka (Origanum majorana) i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni...

Naklíčená semínka jsou vhodná na ozdobení pečiva, k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Pikantní chuťové tóny čočky, ředkvičky a hořčice se vám nikdy neomrzí. Fantazii se...

TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.

Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli.

Aby vykročil Charlie do nového dne tou správnou nohou, nesmí na snídaňovém stole chybět vydatná kaše. Vsaďte na rozmanitost a dochuťte také dezerty nebo mléčnou pěnu.

Rukola (Diplotaxis tenuifolia) nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě....

Pikantní směs koření si zamilujete při přípravě dobrot z indické kuchyně. Nevařte ale příliš dlouho, aby se nevytratilo výjimečné aroma této směsi. Čočka, cizrna, zeleninové a...

Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit. O změnu...

Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako...

Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření obsažena. Ten, kdo touží po něčem neobvyklém a chce svému chlebu propůjčit osobitý ráz, může ho zjemnit ještě anýzem,...

Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci. Chutný...

Co mají perník a kari společného? Koriandr (Coriandrum sativum) – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho...