Ochucovadla
Nejprodávanější

Naklíčená semínka jsou vhodná na ozdobení pečiva, k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Pikantní chuťové tóny čočky, ředkvičky a hořčice se vám nikdy neomrzí. Fantazii se...

Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.

Kurkuma přezdívaná jako indický šafrán pochází z Asie a v asijské kuchyni je také nejvíce využívána. U nás ji známe především jako součást kořenící směsi kari, kde také najdeme...

Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli.

Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako...

Zajímavá aromatická kombinace různých druhů pepřů je velmi chutnou záležitostí. Čerstvě namletý se hodí k pikantnímu dochucení téměř každého jídla: do čerstvě uvařených...

Majoránka (Origanum majorana) i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni...

Co mají perník a kari společného? Koriandr (Coriandrum sativum) – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho...

TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.

Čirá zeleninová polévka, která se rychle připravuje a chutná skvěle. Obsahuje sušenou zeleninu a vybrané druhy bylin a koření sv. Hildegardy, jako je yzop a galgán. Bez...

Velmi kořeněná chuť, která harmonizuje dobře s bramborami, uzeninou a špekem.

Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť. Tymián se velmi dobře hodí k cibuli, vínu a pivu.

Kořenící přípravek v bio kvalitě hodící se na vajíčka, omelety a zapečené těstoviny.