Ochucovadla
Řazení produktů
Výpis produktů
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky,...
Majoránka (Origanum majorana) i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni...
Nerafinovaná mořská sůl jejíž předností je vysoký obsah minerálů a stopových prvků.
Přírodně fermentovaná pasta vhodná na dochucení pomazánek, polévek i omáček. Miso je 100% organické a vhodné pro vegany.
Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o...
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit. O změnu...
Přestože jsou hořké látky klíčové pro vyváženou stravu, v moderních potravinách je téměř nenajdete.
Vynikajicí dětský kečup slazený pouze jablky. Obsahuje 70 % rajčat a žádné umělé látky.
Citron a pepř ... výrazná kombinace se postará o pikantnost i svěžest, a rozehraje tak symfonii na každém talíři. Ideální pro přípravu masa, ryb i zeleniny.
Tento zeleninový bujón je vyroben ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
Už staří ájurvédští učenci věděli o blahodárných účincích kurkumy, a tak dlouho je znám i nápoj zlaté mléko.
Tohle koření Vás rázem přenese na prosluněné pobřeží Řecka a roztančí vaše smysly v rytmu - syrtaki. Hodí se na všechny řecké klasiky, od salátu přes fetu až po tzatziki.



