Běžné potraviny, Strana 6
Řazení produktů
Výpis produktů
Když pestrobarevné kvítky potkají koření plné chuti, je ohňostroj na talíři zaručen.
Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť. Tymián se velmi dobře hodí k cibuli, vínu a pivu.
Podmanivá vůně papriky zauzená kouřem z dubového dřeva. Pozor - při vysoké teplotě nebo na otevřeném ohni může zhořknout.
Dokonalá souhra bylinek do pomazánek bude tou správnou volbou pro krajíc čerstvě upečeného chleba.
Šafrán je známý nejen pro svou barvu a chuť, ale také pro své četné zdravotní přínosy. Od podpory trávení až po podporu imunitního systému jsou šafránové nitě skutečnou...
Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.



