Chléb a pečivo
Nejprodávanější

Nízkobílkovinný chléb bez lepku s výraznou chuťí, který se při roztírání, například másla, nedrolí. Krájené plátky. Minimální trvanlivost do: 2. 5. 2025

Kukuřičný chléb bez alergenů a pšeničného škrobu. Ideální na sendviče a různá občerstvení.

Chléb světlý nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Chléb světlý byl navržen...

Chléb denní nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Chléb denní byl navržen...

Housky Kaizerky jsou vhodné pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinné Housky Kaizerky jsou pečivo navržené především...

Selský chléb nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Selský chléb byl navržen...

Precle nízkobílkovinné jsou vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinné Precle byly navrženy...

Strouhanka nízkobílkovinová je vhodná mouka pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Strouhanka nízkobílkovinová byla navržena...

Chléb domácí nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Chléb domácí byl navržen...

Nízkobílkovinná náhrada tradiční strouhanky. Strouhanku lze použít jako hlavní přísadu do pečiva nebo jako přísadu do pečiva.