Natural Jihlava
NJ-7900
NJ-5929
NJ-9297
Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.
NJ-0925
Malá dobrůtka, malá sladkost pro lepší den.
NJ-5745
Makadamové ořechy obsahují tuky, které pomáhají udržovat tepny v dobrém stavu. Protože jsou bohaté na mononanasycené tuky, mohou pomoci snížit hladinu cholesterolu a snížit...
NJ-7405
Quinoa červená je vhodná k přípravě sekané nebo karbanátků z mletého masa.
NJ-1571
NJ-1564
Pohankové křupky natural.
NJ-9259
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
NJ-7961
Křupavé pohankové kousky s pomerančem. Vhodná svačinka nejen pro děti.
NJ-4244
NJ-4169
Výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy. Z prvního lisu, zastudena. Chraňte před světlem a teplem.
NJ-7343
Čisté přírodní suroviny nejvyšší kvality, bez přidaných éček a chemie, zcela bez lepku. Vhodné pro děti, i dospělé.
NJ-8563
Čisté přírodní suroviny nejvyšší kvality, bez přidaných éček a chemie, zcela bez lepku. Vhodné pro děti, i dospělé
NJ-8570
Celozrnné sušenky se zázvorem bez vajec a mléka.
NJ-0154
Bezlepkové jáhlové taštičky s višňovou náplní bez obsahu vajec a mléka,
NJ-3063
Nesířené rozinky na pečení nebo k přímé konzumaci.
NJ-3307
Meruňky sířené mají jasně žlutou až oranžovou barvu a struktura jejich povrchu vypadá lákavě. Výhoda sířeného sušeného ovoce spočívá v tom, že takto ošetřené ovoce nebude mít...
NJ-8856
Rýžový sirup je jedním ze sirupů, které mají neutrální chuť. Jeho použití je univerzální, avšak sladí méně než například datlový sirup nebo sirup z agáve. Je velmi vhodný při...
NJ-5011
Cizrnová mouka se dá použít na pečení, vaření polévek, přípravě lívanců, specialit jako je guláš, omáčky nebo jako přísada do mletého masa či salátů.
NJ-7507
Rýžová mouka polohrubá je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá...
NJ-9570
Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Obsahuje velké množství minerálů.
NJ-8832
Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Obsahuje velké množství minerálů.
NJ-5752
Stránka 7 z 15 -
338 položek celkem