Vločky rýžové instantní jsou vhodné jako příměs müssli, jogurtů, kaší, nákypů ale také do slaných pokrmů - pečiva. Lze je také využít k zahušťování omáček a polévek.
Ovesné otruby pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny B. Ovesné...
Chlebová mouka si zachovala část obalové vrstvy, dobře se zpracovává a k tomu ještě obsahuje podstatnou část důležitých nutričních látek pro náš organismus. Na pečení chleba je...
Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s medem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou...
Přirozeně bezlepková mouka obsahující mnohé vitamíny a minerální látky. Má příjemnou oříškovou chuť a je lehce stravitelná. Vhodná pouze pro tepelnou úpravu.Vhodná jak pro...
Rýžová mouka polohrubá je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá...
Slzovka je silný antioxidant, který vyličuje z těla nežádoucí usazeniny. Můžeme ji využít do polévek, jako přílohu k masu i k zelenině či k zahuštění omáček. Uvařená a...
Jáhlové vločky lze použít ve studené i teplé kuchyni, jsou ideální k přípravě domácího müsli, do mléka, jogurtu, na přípravu kaší, lívanců, palačinek, do polévky.
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku...
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem...
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito...
Otruby jsou vedlejším produktem vznikajícím při mletí mouky. Jedná se o odstraněné obalové vrstvy zrna s klíčkem. Je vhodné je přidávat do jídel, do mouky při pečení pečiva nebo...
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň...
Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí...