Sonnentor, Strana 7
Nakličovací deníček Nakličovací deníček-1
Herbář Herbář-2

Římský kmín (Cuminum cyminum) je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori. TIP: Pro intenzivní...

Má blízko k lásce stejně jako k bolesti. Pokud milujete ostré, zažijete s tímto chilli pěkně horké chvilky. Kdo má rád opravdu ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá...

Tato semínka jsou známá také pod názvy zelená nebo holandská hořčice. V porovnání se semínky hořčice žluté jsou menší a pikantnější. Jejich domovem je středomoří a po krátkém...

Čím je pro nás petržel, tím je v Asii nať koriandru (Coriandrum sativum). Zelené listy mají výrazné, sladko-bylinné aroma a výborně se vyjímají v thaiském curry, vietnamském Pho...

Tato směs přináší tradiční Francii na stůl. Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným...

Osvědčená klasika a pravděpodobně nejznámější čaj vůbec – tak by se dal charakterizovat černý čaj Earl Grey

Černý čaj, který za své jméno vděčí kořenům v podhůří Himálaje - oblasti Darjeeling.

Před použitím orestujte kousky sušené cibule na másle nebo je namočte v troše vody.

Čaj z lipových květů je čaj pro chvíle pohody a harmonie. Je pro něj typická nasládlá vůně i jemná chuť.

Chcete se do toho ponořit naplno? Díky této vyvážené směsi rozvíříte stojaté vody a hbitě proplujete náročným dnem. Svezte se na vlně elánu!

Z kopřivy (Urtica spp.) se dá připravit lahodný čaj, který je znám pro své očistné účinky na organismus.
Stránka 7 z 10 - 227 položek celkem