Zdravé potraviny, Strana 18
-
Luštěniny
-
Semínka a jádra
-
Mouky a obiloviny
-
Nápoje
-
Rýže
-
Těstoviny
-
Vlákniny
-
Sušené plody a ovoce
-
Vaření a pečení
-
Chipsy, křupky a snacky
-
Müsli, cereálie a kaše
-
Cukrovinky
-
Pomazánky, paštiky
-
Pro děti
Nejprodávanější

Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...

Chutný a všestranný stejně jako smetana. Zjemňuje polévky, omáčky, zeleninová jídla, dipy. Hodí se do dezertů a dortů. Chutná příjemně oříškově.

Kokosový krém vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Není určen ke šlehání.

Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan. Vlastnosti a použití panely: jako sladidlo do různých nápojů, džusů,...