Natural Jihlava
Worcesterová omáčka bez lepku je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv,...
NJ-0123
Kořenící směs bez soli, vhodná do polévek, omáček, pomazánek, dipů k pečení. Skvělá i do příkrmů pro malé děti.
NJ-7859
NJ-9546
Sypká bezlepková směs pro zahušťování omáček, polévek a pro přípravu karbanátků, bramboráků, sekané a palačinek. Směs je též vhodná jako náhrada vajec. Lze použít pro obalování...
NJ-4519
Zdravé mlsání ideální na výlety.
NJ-7408
BIO
Výborná alternativa klasické mouky.
NJ-3612
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
NJ-0901
NJ-8030
Sušenky DUO jsou ideální ke svačině nebo jako sladký doplněk. Bez lepku, vajec a mléka.
NJ-4861
Lehké a lahodné kukuřičné křupky karob - kokos.
NJ-8580
Křupavé pohankové kousky s pravou čokoládou. Vhodná svačinka nejen pro děti.
NJ-4237
Jedlý rostlinný olej jednodruhový. Posiluje obranyschopnost organismu aktivací syntézy bílých krvinek, má přímé antimikrobiální a dezinfekční účinky. Má regulační a posilující...
NJ-1755
Kaštanové plátky jsou ideální k snídani nebo ke svačině.
NJ-2189
NJ-9778
Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.
NJ-0932
NJ-5790
BIO
Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
NJ-9679
Mandle, stejně jako ovesné vločky, kukuřice, celer, sójové boby, ječmen, para ořechy a vlašské ořechy, jsou využívány k protirakovinné dietě. Jsou nabité živinami. Pomáhají...
NJ-8788
Jednoduchá a chutná polévka pro snadnou a rychlou přípravu, na cesty, či do práce.
NJ-2103
Výborné do buchet a vařeného červeného zelí.
NJ-5820
BIO
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o...
NJ-1106
BIO
Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...
NJ-6568
Skvěle se hodí k masům nebo do salátů, chutný je i zapečený v troubě. Výhodou je velmi snadná a rychlá příprava bez nutnosti vaření. Kus-kus zalijeme horkou vodou a necháme...
NJ-6254
Kukuřičný sirup je velmi vhodný při pečení nebo k doslazení bílého jogurtu a kaší
NJ-4090
Stránka 10 z 15 -
338 položek celkem