Erythritol je stolní sladidlo s polyolem - alkoholovým cukrem. Polyol se běžně vyskytuje v různých druzích ovoce a fermentovaných potravinách. Erythritol má 60 - 70% sladivost...
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, omáčky, jogurty aj. Ideální...
Kokosový cukr je přírodní cukr získaný z květů kokosových palem. Má jemnou, mírně karamelovou příchuť a světle hnědou až jantarovou barvu. Lze jej použít stejným způsobem jako...
Slunečnicová semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník a fosfor. Použití: mohou se používat na pečivo,...
Černý sezam prospívá pleti a pomůže při stresu, uklidňuje a působí proti úzkosti, reguluje krevní tlak. Pravidelným pojídáním černého sezamu si vylepšíte mnohé zdravotní potíže....
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.
Sypká bezlepková směs pro zahušťování omáček, polévek a pro přípravu karbanátků, bramboráků, sekané a palačinek. Směs je též vhodná jako náhrada vajec. Lze použít pro obalování...
Tato rýžová mouka se využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet.