Vaření a pečení, Strana 3
Nejprodávanější

Jedlý olej – rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena v bio kvalitě. Obsahuje kaprylovou (C8) a kaprinovou (C10) kyselinu.

Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček.

Panela má jemnou konzistenci, díky které se hodí nejen do nápojů či k pečení, ale i do nepečených desertů, náplní a na kaše či palačinky.

Datlový sirup patří k nejoblíbenějším sirupům a přidat ho můžete všude tam, kde chcete dodat sladkou chuť a nevadí Vám případná změna barvy pokrmu.

Zahušťovadlo vhodné pro vegany, vegetariány i bezlepkovou dietu, které může být vynikající náhradou živočišné želatiny pro vrstvy želé na dortech nebo pro výrobu džemů, ovocných...