Vaření a pečení, Strana 3
Nejprodávanější
Výpis produktů

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou se vyrábí výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného...

Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...

Chutný a všestranný stejně jako smetana. Zjemňuje polévky, omáčky, zeleninová jídla, dipy. Hodí se do dezertů a dortů. Chutná příjemně oříškově.

Kokosový krém vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Není určen ke šlehání.

Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan. Vlastnosti a použití panely: jako sladidlo do různých nápojů, džusů,...

Jedlý olej – rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena v bio kvalitě. Obsahuje kaprylovou (C8) a kaprinovou (C10) kyselinu.