Běžné potraviny, Strana 12
Řazení produktů
Výpis produktů
Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo nenávidí. V kuchyni se anýz (Pimpinella anisum) používá...
Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli.
Medvědí česnek je jedním z prvních poslů jara a skvěle se hodí do polévky, do pomazánky nebo na pesto. Obyčejné saláty dokáže proměnit v nečekané kulinářské zážitky. Svou vůní...
Čím je pro nás petržel, tím je v Asii nať koriandru (Coriandrum sativum). Zelené listy mají výrazné, sladko-bylinné aroma a výborně se vyjímají v thaiském curry, vietnamském Pho...
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Výborně se hodí k rýžovým pokrmům, jídlům připravovaným na WOK pánvi, ke kuřeti a zelenině.
Ještě nezralá zrnka pepře jsou velmi aromatická, v chuti převažují citronové tóny s jemným aromatem pepře. Vynikající jsou v klasické pepřové omáčce, na pečené rybě nebo masu,...
Perfektní dárek pro každou grilovací párty. Šestici koření ke grilování budete mít krásně pospolu v dárkovém boxu. A již nebudete muset hledat zatoulanou krabičku a grilování...
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější....
Tato směs přináší tradiční Francii na stůl. Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným...
Pikantní směs koření si zamilujete při přípravě dobrot z indické kuchyně. Nevařte ale příliš dlouho, aby se nevytratilo výjimečné aroma této směsi. Čočka, cizrna, zeleninové a...
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit. O změnu...
Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Obsahuje velké množství minerálů.
Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Obsahuje velké množství minerálů.
TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.



